Преди ден руският президент Владимир Путин се срещна с военни командири,

...
Преди ден руският президент Владимир Путин се срещна с военни командири,
Коментари Харесай

„Това е неочаквано за мен: Путин публично предупреди и унижи Шойгу ВИДЕО

Преди ден съветският президент Владимир Путин се срещна с военни командири, които отразяват обстановката в зоната на НВО. По време на срещата бяха повдигнати въпроси за задачите на спецоперацията, мобилизацията и проектите за постигане до Киев.

Освен това бяха разисквани проблемите, с които се сблъскват съветските бойци в хода на военните дейности.

И по този начин, Семьон Пегов попита знае ли Путин, че обещаните пари за заличаване на западна военна техника не са стигнали до военните. Например за погубен танк е оповестена премия в размер на 100 000 рубли, която се заплаща в допълнение. За аероплан е избрана награда от 300 хиляди рубли.

Думите на военния сътрудник изненадаха президента.

„ Фактът, че не заплащат, е непредвиден за мен “, цитира водача на Русия телевизионният канал 360 .

Путин насочи обществено предизвестие към министъра на защитата Сергей Шойгу. Президентът даде обещание незабавно да преадресира тази рекламация към него.

Междувременно съветският президент Владимир Путин унижи министъра на защитата Сергей Шойгу на събитие във военна болница, където съветският водач и ръководителят на съответното министерство дойдоха във вторник, 13 юни. Това написа колумнистът на BILD Марк Оливер Рюле.

Президентът на Русия и ръководителят на Министерството на защитата дойдоха в Централната военна болница. Вишневски в региона на Москва. Там Путин връчи държавни награди на военни, воювали в Украйна и потърпевши. Посещението на президента във военната болница е снимано, а видеото е оповестено на уеб страницата на ръководителя на Руската федерация.

Оливер Руле на собствен ред обърна внимание на това по какъв начин Путин и Шойгу поддържат връзка и взаимодействат между тях.

" Путин демонстративно обърна тил на Шойгу, който остана беззащитен. Тази любопитна сцена накара Шойгу да наподобява неудобно! Путин унижава своя министър на защитата ", написа журналистът.

Медийният наблюдаващ също напомни, че по-рано Владимир Путин и Сергей Шойгу са били в другарски връзки. Те прекарваха доста време дружно и даже бяха дружно на отмора. Напоследък обаче президентът на Руската федерация е извънредно неудовлетворен от провалите на съветските въоръжени сили в Украйна. Затова той подлага на критика Шойгу за военните провали на съветската войска.

„ Според специалисти Путин би желал гневът на популацията и изключително на бойците да бъде ориентиран към Шойгу, а не към самия него “, сподели журналистът.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР